ΙΑΤΡΕΙΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: 23730 21515
ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: 23710 22721
ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 2310 400222
Δρ. Ευαγγελινός Δημήτρης
Χειρουργός Γυναικολόγος Ογκολόγος
Δρ. Σκαφιδά Παρασκευή
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

Γυναικολογικές – Μαιευτικές Υπηρεσίες και εξοπλισμός

Στα δύο Γυναικολογικά – Μαιευτικά Ιατρεία μας, στα Μουδανιά και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, οι Ιατροί Δρ. Δημήτρης Ευαγγελινός και Παρασκευή Σκαφιδά, παρέχουν υπηρεσίες προληπτικής και θεραπευτικής Γυναικολογίας, Μαιευτικής και ελέγχου των ασθενών για τον προγραμματισμό χειρουργικής επέμβασης.

Τα Ιατρεία διαθέτουν σύγχρονο γυναικολογικό και μαιευτικό εξοπλισμό (κολποσκόπιο, καρδιοτοκογράφο, υπερήχους doppler, κ.α) για πλήρεις διαγνωστικές εξετάσεις.

Οι Ιατροί, με την πολύ μεγάλη εμπειρία τους και τη συνεχή εξειδίκευση και μετεκπαίδευση σε νέες τεχνικές, παρέχουν ασφαλή διάγνωση, μαιευτική παρακολούθηση και παρακολούθηση εξειδικευμένων θεραπειών για παθήσεις, στο Ιατρείο.

Αντιμετωπίζουν εξαιρετικής βαρύτητας περιστατικά, προσφέροντας χειρουργικά αποτελέσματα αντίστοιχα των μεγαλύτερων Γυναικολογικών Κέντρων, για καλοήθεις και ογκολογικές παθήσεις. Συνεργάζονται με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης στο οποίο χειρουργούν ασθενείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, χάρη στον υπερσύγχρονο γυναικολογικό εξοπλισμό που επιτρέπει τη διενέργεια πρωτοποριακών τεχνικών. Συνεργάζονται επίσης με το FIVIIVF Κέντρο Γονιμότητας της Κλινικής. Διενεργούν τους τοκετούς στο άριστο Μαιευτικό Τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού που προσφέρει ασφάλεια και στην επίτοκο και στο νεογνό (Μονάδα Εντατικής Νεογνών).

Σε όλες όμως τις περιπτώσεις, προσφέρουν την προσωπική τους φροντίδα και συνεχή παρακολούθηση των γυναικών, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αντιμετώπιση χιλιάδων παθολογικών και χειρουργικών περιστατικών, η επιτυχής έκβαση αμέτρητων κυήσεων, συμβαδίζει με την εμπεριστατωμένη διεθνώς γυναικολογική πρακτική και το πάθος των Ιατρών μας, για την Επιστήμη τους και τον Άνθρωπο.

Υπηρεσίες που παρέχουμε
Υπηρεσίες που παρέχουμε

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Μαιευτικές Υπηρεσίες

Υπογονιμότητα

Διερεύνηση γυναικείας υπογονιμότητας

Διερεύνηση ανδρικής υπογονιμότητας

Θεραπευτική προσέγγιση

Γυναικολογικές υπηρεσίες

Χειρουργικές Υπηρεσίες

Λαπαροσκοπικές επεμβάσεις

Υστεροσκοπικές επεμβάσεις

Κολπικές επεμβάσεις

Ανοιχτές κοιλιακές επεμβάσεις

Για όλες τις καλοήθεις ή κακοήθεις παθήσεις

Προεγχειρητική προετοιμασία ασθενούς

Μετεγχειρητική παρακολούθηση και έλεγχος