ΙΑΤΡΕΙΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: 23730 21515
ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: 23710 22721
ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 2310 400222
Δρ. Ευαγγελινός Δημήτρης
Χειρουργός Γυναικολόγος Ογκολόγος
Δρ. Σκαφιδά Παρασκευή
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

Γυναικολογικές – Μαιευτικές Υπηρεσίες και εξοπλισμός

Υπηρεσίες που παρέχουμε

Στα δύο Γυναικολογικά – Μαιευτικά Ιατρεία μας, στα Μουδανιά και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, οι Ιατροί Δρ. Δημήτρης Ευαγγελινός και Παρασκευή Σκαφιδά, παρέχουν υπηρεσίες προληπτικής και θεραπευτικής Γυναικολογίας, Μαιευτικής και ελέγχου των ασθενών για τον προγραμματισμό χειρουργικής επέμβασης στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, όπου ο Δρ. Δ. Ευαγγελινός είναι Διευθυντής της Γ΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής.

Τα Ιατρεία μας, διαθέτουν σύγχρονο γυναικολογικό και μαιευτικό εξοπλισμό:

Το νέο σύστημα υπερηχοτομογραφίας Voluson S8 Touch της General Electric αποτελεί καινοτομία στη τεχνολογία με έμφαση στην ποιότητα/ανάλυση εικόνας. Η αυτοματοποίηση μετρήσεων και παραμέτρων, όλη η νεότερη τεχνολογία κεφαλών και τα τελευταία τεχνικά χαρακτηριστικά, όλα έχουν σκοπό να συμβάλουν στη βελτίωση της φροντίδας του ασθενούς. Το σύστημα είναι εξαιρετικά διαισθητικό, εύκολα προσαρμόσιμο και με δυνατότητα αυτοματισμών τεχνητής νοημοσύνης για βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Προσφέρει την ευελιξία, την αποτελεσματικότητα και ανοίγει νέες δυνατότητες στην υπερηχογραφική απεικόνιση

Επίσης το Ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με κολποσκόπιο, καρδιοτοκογράφο, υπερήχους doppler, κ.α για πλήρεις διαγνωστικές εξετάσεις.

Οι Ιατροί, με την πολύ μεγάλη εμπειρία τους και τη συνεχή εξειδίκευση και μετεκπαίδευση σε νέες τεχνικές, παρέχουν ασφαλή διάγνωση, μαιευτική παρακολούθηση και παρακολούθηση εξειδικευμένων θεραπειών για παθήσεις, στο Ιατρείο. Αντιμετωπίζουν εξαιρετικής βαρύτητας περιστατικά, προσφέροντας χειρουργικά αποτελέσματα αντίστοιχα των μεγαλύτερων Γυναικολογικών Κέντρων, για καλοήθεις και ογκολογικές παθήσεις.

Οι Ιατροί δέχονται και στο ιατρείο τους στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης ασθενείς από τη Θεσσαλονίκη, από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Ο εξοπλισμός και η εμπειρία του προσωπικού, παρέχουν τη δυνατότητα για τη διενέργεια πρωτοποριακών χειρουργικών τεχνικών. Συνεργάζονται επίσης με το FIVI IVF Κέντρο Γονιμότητας της Κλινικής. Διενεργούν τους τοκετούς στο άριστο Μαιευτικό Τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού που προσφέρει ασφάλεια και στην επίτοκο και στο νεογνό (Μονάδα Εντατικής Νεογνών).

Σε όλες όμως τις περιπτώσεις, προσφέρουν την προσωπική τους φροντίδα και συνεχή παρακολούθηση των γυναικών, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αντιμετώπιση χιλιάδων παθολογικών και χειρουργικών περιστατικών, η επιτυχής έκβαση αμέτρητων κυήσεων, συμβαδίζει με την εμπεριστατωμένη διεθνώς γυναικολογική πρακτική και το πάθος των Ιατρών μας, για την Επιστήμη τους και τον Άνθρωπο.

Υπηρεσίες που παρέχουμε

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Μαιευτικές Υπηρεσίες

Υπογονιμότητα

Διερεύνηση γυναικείας υπογονιμότητας

Διερεύνηση ανδρικής υπογονιμότητας

Θεραπευτική προσέγγιση

Γυναικολογικές υπηρεσίες

Χειρουργικές Υπηρεσίες

Λαπαροσκοπικές επεμβάσεις

Υστεροσκοπικές επεμβάσεις

Κολπικές επεμβάσεις

Ανοιχτές κοιλιακές επεμβάσεις

Για όλες τις καλοήθεις ή κακοήθεις παθήσεις

Προεγχειρητική προετοιμασία ασθενούς

Μετεγχειρητική παρακολούθηση και έλεγχος

gynekologists-halkidiki